Maand in beeld: april 2017

Instagram. Een geweldige uitvinding! Een snelle foto posten, even door leuke foto’s bladeren. Een ideaal tijdverdrijf op de trein, maar ook op andere momenten van de dag. Op Instagram postte ik al bij het begin van de nieuwe maand een overzichtje van de vorige maand. Het leek me echter leuk om dit ook op de blog te doen. Het is namelijk een kwestie van deze blog niet te verwaarlozen. Straks wordt ze nog jaloers… hihi.

Als ik naar de foto’s van mijn Instagramfeed kijk (waar je hierboven een selectie van kan zien), bestond april vooral uit eten. Het gebruik van de weekmenu’s begint stilaan in te burgeren en zoetigheden kunnen natuurlijk ook niet ontbreken. Het laatste winterjasje moest ook nog snel even bekend gemaakt worden, vooraleer de lente echt kon doorbreken. Wil je mij volgen op Instagram? Dan kan je me altijd gemakkelijk vinden.

April is achter de rug, tijd om vooruit te kijken naar mei. Ik ga mijn uiterste best doen om deze maand hier meer van mezelf te laten horen. Ik heb het gevoel dat ik de laatste tijd hier alles een beetje in de steek aan het laten ben. Een nieuwe maand, nieuwe voornemens?

Misschien vind je dit ook leuk...