Trappen, trappen, trappen! (deel 2)

Hier ben ik weer met het tweede deel van de fietsbelevenissen van afgelopen weekend. Zoals ik eerder al vertelde, hadden we twee toertjes gedaan. Tijd nu om het tweede ritje uit de doeken te doen. Via Fietsnet konden we weer gemakkelijk onze route plannen. Toch even een klein dankwoordje voor de mensen achter deze geweldige website want ik besef zeer goed hoeveel werk er in kruipt. Dank je wel.

De rit ging weer van start in Averbode. Zoals je op onderstaande foto kan zien, blijft de abdij van Averbode zeer goed zichtbaar tussen de velden.

We reden door de bossen en de velden en we gingen van de ene provincie naar de andere. Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen liggen daar namelijk zeer gezellig naast elkaar. We reden naar Diest, langs de Halve Maan, om dan uiteindelijk te kunnen gaan rusten in Scherpenheuvel. Nu, Scherpenheuvel, dat ligt dus op een heuvel (nu allen rollen met de ogen). Het is dus zeker een pittige klim richting Scherpenheuvel, maar gelukkig stond er ons daar iets fris en een stukje taart te wachten. En het heeft gesmaakt! Nu ik weer over nadenk… ik heb wel zin in een lekker tasje thee.

Ik ga thee maken, dames en heren. Ik zie jullie graag terug op een volgende keer.

Misschien vind je dit ook leuk...