Welkom lieve kleine baby

Om een lief klein meisje te verwelkomen, heb ik een pampermandje gemaakt. Op vraag van haar mama, mét cactussen. Ik heb praktisch half België afgezocht naar dit stofje. Maar uiteindelijk ben ik er toch in geslaagd om op tijd het mandje af te krijgen. Applausje voor mezelf, me dunkt.

pampermandje_cactus

Patroon: NoodleheadDivided Basket / Cactusstof: Lolalilie – Gele stof: Madeline de stoffenmadam

Ik gebruikte het bekende patroon van Noodlehead. Zoals je kan zien op de foto, heb ik me eens goed laten gaan met het doorstikken. Ik vind dat deze stiksels wel een extra geven aan het mandje.

pampermandje_cactus2

Het mandje heb ik gevuld met enkele pampers, maar ook met twee van mijn favoriete producten: Nose Nuzzles en Mucky Mitts van Jackson Reece. Deze producten koop ik steeds bij mijn favoriete baby/kinderwebshop: Blabloom (een beetje reclame voor een favoriet, mag altijd, al zeg ik het zelf.)

Het mandje dat ik effectief aan de ouders van het kleintje gegeven heb, was ook nog gevuld met bier (voor de papa), chocolade (voor de mama), koekjes (voor de broer) en nog andere spulletjes. Maar daar heb ik spijtig genoeg geen goede foto van. Nu de dagen al korter worden, vind ik het steeds moeilijker om fatsoenlijke foto’s te trekken. We kunnen alleen ons best doen hè.

Ik vond het wel fijn om dit mandje te maken. Het houdt wel wat werk in (vooral het knippen en strijken), maar het is fijn om cadeau te geven. Dit zal waarschijnlijk niet de laatste keer zijn dat ik dit mandje gemaakt heb.

Wat is jouw favoriete zelfgemaakte cadeautje om mee te nemen op babybezoek?

 

Misschien vind je dit ook leuk...

2 reacties

    1. Dank je wel! Je kan het mandje eigenlijk voor alles gebruiken. Ik zou er misschien ook nog eentje willen maken voor mijn kleine naaispulletjes.