Strak in’t pak – KCW #1 – august 2016

Het is weer tijd voor een nieuwe Kid’s Clothes Week! Vorige keer was ik niet zo goed voorbereid. Deze keer ging het al iets beter… Het is spijtig genoeg ondertussen al donderdag, dus de week zit er bijna op. Tijd om mijn eerste projectje te tonen.

Het thema van deze week is Celebration en ik heb (deels) geprobeerd om mij hier aan te houden.

hemdje_KCW_august2016

Stof: Pauli Stoffen Leuven / Knoopjes: Madeline de Stoffenmadam / Patroon: Recept 14. Dresscode: stadskledij – Zo Geknipt 2

Ik gebruikte een patroontje uit een boek dat hier al heel lang op de boekenplank staat: recept 14 uit Zo Geknipt 2. Ik volgde de ontelbare stapjes, maar af en toe wou ik iets te snel zijn. Dit had natuurlijk weer losmaken en een beetje gevloek als gevolg. Ik maakte maatje 80 van het hemdje, maar spijtig genoeg is er iets misgegaan met het nemen van de maten en is het hemdje te klein.  Ach ja, volgende keer beter!

Ik vind het niet gemakkelijk om elke dag tijd vrij te maken om te naaien. Er zijn namelijk zoveel andere dingen die ook nog moeten gebeuren… Hopelijk vind ik deze week nog de tijd om nog iets anders te maken.

Doe jij ook mee aan KCW? Wat heb jij gemaakt?

Misschien vind je dit ook leuk...

3 reacties

  1. Mooi stofje, spijtig dat het hemdje uiteindelijk te klein is! Zelf probeer ik elkt keer mee te doen met KCW, maar ik maak dan per week ook maar 1 à 2 stuks af. Nu heb ik juist verlof, dus dan lukt het wel om een uurtje/dag te naaien 🙂

    1. Vakantie hebben kan helpen natuurlijk 🙂 Ik had in het begin van deze week een vrije dag, maar mijn echte vakantie begint pas wanneer iedereen terug aan de slag moet… Ik kan niet wachten!
      PS: Ik heb eindelijk je blog gevonden 😉