Pin it & make it (1) Sjaal

Zoals elk jaar zijn er weer de goede voornemens. Ik ga meer dit, ik ga minder dat… De meeste voornemens worden ook weer snel gebroken… Dat hoort er nu eenmaal bij.

Toen ik bij Liesellove de oproep “Pin it & make it” zag, dacht ik… Ja, dat heb ik ooit ook al eens geprobeerd… Ik heb er uiteindelijk drie (!) gemaakt (Één, twee, drie). Maarzoals ik al zei, goede voornemens horen bij een nieuw jaar. En nieuwe kansen ook, dus bij deze smijt ik me graag ik dit avontuur. En deze keer wil ik het ook beter proberen vol te houden.

Momenteel telt mijn Pinterestbord 894 pins. Dit aantal is nog eerder bescheiden, me dunkt. Ik koos voor deze pin, een sjaal van Cozette*. Een sjaal heb je nooit te weinig. Ik had deze pin al een tijdje geleden in mijn hoofd toen ik op zoek was naar een idee voor een zelfgemaakt cadeautje. En uit een metertje stof, konden er twee sjaals gemaakt worden. Win-win zou ik zeggen. De afmetingen zijn een klein beetje anders dan bij het origineel, maar zo kon ik het uiterste uit dit stofje halen.

En dit is het resultaat:

Een beetje knippen, een beetje overlocken, stikken en het keergat dichtnaaien en klaar! Een klein uurtje later kon ik al op stap met mijn nieuwe sjaal. En nu wachten op de winter…

Stof: Madeline De Stoffenmadam

Misschien vind je dit ook leuk...

1 reactie