Een kleintje

Het was een dag vol eerste keren. Een eerste keer een klein tasje, de eerste keer paspel naaien en de eerste keer zonder losprutsen van scheef gestikt stiksel. Woehoe! Ik ben dus oprecht blij met het resultaat (al zeg ik het zelf).

Ik presenteer u mijn Juliette I. Het patroon kan je vinden in het geweldige tassenboek ‘Mijn tas’ van Elisanna en Fynn.

Nu ik mijn eigen naaiplekje veroverd heb in huis, jeuken mijn vingers weer ongelooflijk hard. Het is toch een zaligheid om niet telkens te moeten opruimen wanneer het etenstijd is. Dus liefste lezers en lezeressen… tot de volgende!

Misschien vind je dit ook leuk...

4 reacties

  1. mooi stofje heb je hiervoor gekozen! Ben benieuwd naar je naaiplek, zelf palm ik nog altijd de livingtafel in om te naaien 🙂

  2. Veel moet je je bij m'n naaiplekje niet voorstellen. Gewoon een tafel in een kamer waarvan ik de deur kan toe doen als ik de rommel wil verstoppen 😉

  3. Bedankt om mij te volgen! Het is momenteel wat stil op mijn blog maar daar hoop ik snel verandering in te brengen. Jouw blog ziet er heel leuk uit! Je Juliette tas vind ik erg mooi en ik ben ook een fan van de broodmandjes van Sanne en Riet. De kokoskoekjes zien er lekker uit en het feit dat ze lijnvriendelijk zijn is mooi meegenomen. Bij het zien van de foto dacht ik spontaan: 'wat een mooi designkommetje', het was dan ook een verrassing om te lezen dat je dit zelf gemaakt hebt van een oude vinylplaat!
    Groetjes!