Een klein wondertje

Ik ben er weer!

Het is hier erg stil geweest, maar ik heb niet stilgezeten. Maar voor je het weet, vliegen de maanden voorbij en is de zomer gedaan en de herfst begonnen.

Net voor de herfst zijn intrede maakte, besliste een klein meneertje om ter wereld te komen en daar horen natuurlijk de gepaste cadeautjes bij. Ik maakte een dekentje voor de koude dagen (die er toch wel zullen komen). Ik gebruikte hiervoor de zeer goede uitleg van Cozette. Gemakkelijk en dus snel klaar, zo hebben we het graag. De autootjesstof is een katoentje en het zachte stofje is een langharige joggingstof.

 slabbetje_dekentje

Ik maakte er ook nog twee slabbetjes bij (na het nemen van de foto besliste ik om er snel nog eentje te maken), aangezien kleine mannetjes nogal kunnen smodderen. Voor het slabbetje gebruikte ik het patroontje van de Droomfabriek. In het patroontje staat dat er tricot gebruikt wordt, maar ik heb katoen gebruikt en dat ging even goed. Eén slabbetje was met het patroon opspelden, uitknippen en stikken klaar op een kwartiertje. Ik hou er van als alles vlot verloopt (zonder lostornen en andere gesukkel). 

Hopelijk laat mijn volgende post iets minder lang op zich wachten… Tot de volgende!

Misschien vind je dit ook leuk...

1 reactie

  1. Prachtig autostofje heb je gebruikt en mooi in combinatie met het felblauw! Ik snap helemaal wat je bedoelt met de maanden vliegen voorbij… Ook bij mij is er af en toe een ongeplande blogstilte doordat alles zo snel lijkt te gaan en dan schiet bloggen er soms bij in, maar ach, als we maar creatief bezig blijven, he! 😉
    Groetjes!