Hij is er!

Ondertussen is het bijna een maand geleden dat onze kleine man het zonlicht voor de eerste keer zag. En ik kan het nog altijd niet geloven dat ik de mama van dat kleine ventje ben. Zijn grote reis is een avontuur geweest dat ik niet snel ga vergeten, maar ik zou het direct opnieuw doen.

Omdat ik voor zijn geboorte al een hele tijd moest thuis blijven, heb ik natuurlijk veel tijd gehad om te naaien, dus de komende weken zullen hier verschillende zaken verschijnen.

De afgelopen weken zijn voorbij gevlogen. Maar nu dat zijn papa terug gaan werken is, ben ik hele dagen alleen thuis met de kleine man en dat is toch wel anders. Het Lief is 5 weken thuis geweest zodat we er samen van konden genieten. 4 weken samen met de kleine man… (Dat heb je als je overtijd gaat ;-)). Ik zou het iedereen aanraden (maar ik besef ook dat dit door werkverplichtingen niet altijd voor iedereen mogelijk is) en ik denk ook dat het Lief het niet anders had gewild. Uiteindelijk is hij de papa hè…

Een kleintje in huis is niet altijd even gemakkelijk, maar wij vormen hier een goed team, dus we gaan er nu met z’n drieën voor.

Misschien vind je dit ook leuk...

1 reactie