Een geheimpje en 40 dagen bloggen

Het is hier stil op de blog. Ik weet het. De laatste keer dat ik iets postte is al van 16 januari geleden. Maar deze keer heb ik een goede reden voor de algemene stilte. De afgelopen maanden zat ik met een geheim. Een geheim voor blogland, maar niet voor de mensen rondom mij. Je kon er na een tijdje immers niet meer naast kijken.

Een dikke week geleden is namelijk onze tweede zoon geboren. De bevalling ging supervlot (zelfs een beetje te snel naar mijn goesting), het is een stevig bazeke en alles is tiptop in orde. De grote broer is superfier op zijn kleine broer en vanaf nu kan ik mij dus officieel een jongensmama noemen.

Het aftellen naar de geboorte en het vooruitzicht van een nieuwe spruit in huis, zorgde natuurlijk wel voor een paar minder productieve weken en dagen. (Al heb ik nog wel wat genaaid, ben ik met een Bujo begonnen, … genoeg voer dus om over te bloggen!)

Dus toen ik de blogchallenge ‘40 dagen bloggen‘ van Kathleen zag voorbij komen, wilde ik mij dadelijk inschrijven (en dat heb ik dus nu net gedaan op de valreep.) Ik heb namelijk steeds een duwtje nodig om mij ergens toe aan te zetten. Maar 40 dagen na elkaar bloggen lijkt me momenteel echter zeer veel.

Ik ga mijn best doen om de komende 40 dagen 20 blogposts te schrijven. Ik neem als richtdagen woensdag en zondag. Dus ik maak mijn eigen challenge. En nu hard duimen dat het ook lukt!

Doe jij mee met ’40 dagen bloggen’? Ga jij er in slagen om 40 dagen na elkaar te bloggen?

Misschien vind je dit ook leuk...