Pin it & make it (8) Naan

Dit ‘Pin it & make it’-projectje is voor mij de manier aan het worden om verschillende dingen uit te testen. Je pint en pint maar, maar ooit moet er toch iets mee gebeuren? Daarom riep Liesellove dit projectje in het leven. En ook al is het moeilijk om elke week iets van mijn Pinterestborden te maken, toch probeer ik het vol te houden.

Deze week heb ik geprobeerd om ‘naan‘ te maken. Het stond al lang op mijn verlanglijstje, omdat ik dit echt wel lekker vind, maar ik had nog nooit geprobeerd om het zelf te maken. En nu weet ik ook waarom…

Wat een plakboel! Ik heb het graag netjes in mijn keuken, maar deze keer slaagde ik daar niet in. Heel de keuken (inclusief de vloer) plakte vol met vanalles… Bloem, olie, stukjes deeg, zwarte prut van de grillpan. Nee, zelf naanbrood maken is geen aanrader. Tenzij dat iemand de ultieme tip heeft (altijd welkom!), ga ik mij er nooit meer aan wagen.

De smaak was wel ok. Ik heb knoflook-olijfolie gebruikt van Oil & Vinegar en lekker zeezout uit Normandiƫ. Dus op dat gebied kan ik niet klagen.

Hieronder het resultaat, samen met een kommetje ‘Vanallessoep’.

PM_8_Naan

De pin kan je hier vinden.