Dit is de allereerste keer…

… of toch niet. Je kan dit bezwaarlijk mijn allereerste keer noemen. In het verleden heb ik reeds geëxperimenteerd met het bloggen. Ik heb een hele tijd de blog Made By KT in leven gehouden, maar spijtig genoeg is alles toen in maart 2012 een stille dood gestorven. Wegens ja… weet ik veel…

Maar nu!

Nu heb ik mijn eigen stekje, mijn eigen plek onder de zon en altijd iemand in de buurt die van me houden kon… Ok, ik ben al heel de dag klassiekers aan het zingen. De lente is in het land… Ik voel het aan mijn muzikaal repertoire. Maar bovenal… Ik heb mijn eigen Rolls Royce (zoals ik mijn Brother naaimachine wel eens durf te noemen). Als ik kon zou ik er mee trouwen… nu ja… niet overdrijven!

Voor de mensen die mij nog niet kennen… Ik ben ergens tussen de 25 en de 30 (en dat mag nog wel even zo blijven) en ik ben een speelvogel. Af en toe jeukt ook mijn creatieve teen, maar zolang ik dit onder controle kan houden, heb ik hier geen enkele last van. En de rest ja… dat valt te ontdekken!

Wat mijn plannen zijn met deze blog, deze nieuwe kans, is mij nog niet helemaal duidelijk. “We zullen wel zien” wordt mijn nieuwe motto.

Een fijne avond en fijne nacht gewenst. En niet te veel wakker liggen van al die creativiteit die uit je kopje barst. Tot de volgende en het was fijn u te leren kennen. Hopelijk zie ik u hier nog eens terug.

Misschien vind je dit ook leuk...