Een zachte sjaal

De dagen zijn guur en vooral nat. ’s Morgens vertrekken wanneer het donker is en ’s avonds thuiskomen wanneer de zon net onder gaat. Het zal nog een tijdje duren vooraleer we het stralende zonnetje na het werk weer gaan zien…

Gelukkig zijn de weekends er nog en dan is er tijd om leuk naar buiten te gaan, een wandeling te maken en te genieten van het zonnetje. Maar aangezien het redelijk koud is, is een mooie warme sjaal zeker geen overbodige luxe.

Begin 2017 zag ik op de blog van De zuster van een prachtige, fluffy sjaal die al die tijd door mijn hoofd was blijven spoken. Dus: ik bestelde wol en ik begon er aan. Een snelklaarprojectje is het wel niet. Het heeft mij bijna een jaar geduurd om de sjaal af te werken. Je kent dat wel: traag breien, sjaals breien in de zomer is wat stom, geen goesting, teveel steken laten vallen… Uiteindelijk was de sjaal op tijd klaar voor de koude dagen. Perfect!

De wol die ik gebruikte is de Alpaca Bouclé Drops die ik bestelde bij Wolnut. Daarnaast heb ik de sjaal nog afgewerkt met mijn eigen labeltje, gemaakt van Kraft-tex.

Brei jij soms? Wat brei je dan?

Misschien vind je dit ook leuk...